Одеса, вул. Слєпньова, 3
Нам довіряють найважливіше!

+38 0-800-331-601

(цілодобово)

+38 097-066-88-34

(телефон УЗД)

UK

В День міста в Першому пологовому будинку!

Емілія, народилася першою в День міста в Першому пологовому будинку!


Це чудова подія стала приводом для візиту до установи і особистого привітання міським головою Геннадій Труханов. Перша новонароджена, Емілія Гнатюк, народилася о 01 годині 05 хвилин! Вітання приймали в Першому пологовому будинку ще 11 мам, які 2 вересня також подарували Одесі маленьких городян.

А ще в День міста Пологовий будинок №1 став лідером за кількістю прийнятих пологів! Всього тут народилися 9 дівчаток і 3 хлопчика. В іменинний день всього в усіх пологових будинках Одеси з'явилося на світло 32 немовляти.

Міський голова урочисту церемонію вручення подарунків почав зі слів подяки за працю всього колективу медичного персоналу пологового будинку. За його словами, саме в їх високій кваліфікації полягає секрет вдячності і довіри одеситів всьому установі в цілому.

  

Мер розповів про прекрасну багаторічною традицією вручення подарунків і привітав усіх, хто став батьками в День народження Одеси. «Нехай ваші діти ростуть здоровими і радують наше рідне місто своїми успіхами і досягненнями», - побажав Геннадій Труханов.

Ми приєднуємося до побажань мера! Бажаємо новонародженим та їх батькам щастя і міцного здоров'я!


Щиро ваш Пологовий будинок №1!